Zdar chlapci Zháňal som gumený pás do splavu 1x0,25 m . Našiel som len 1x10 m s perfektnou cenou. Dal by sa niekde kúpiť s takými rozmermi ako potrebujem ? Vedeli by Ste mi poradiť prosím ...
Keďže sa moja výbava stáva neskladnou, zháňam strešný nosič na môjho tátoša. Je to VW Golf III(hatchback), ročník 1996. Nemáte náhodou niečo vhodné v garáži???
Ahoj Vadi58 Presne takú myslím 3 mm hrubú. Už som niečo našiel, je to síce s menšími rozmermi a zdá sa mi, že mimo Slovenska , ale cena by bola prijateľná ... no musím pozrieť aj poštovné . Avšak keď vieš niečo na Slovensku či od nejakej firmy od nás , tak dám prednosť našim. Tu je adresa pre prípad záujmu aj iných https://archidelis.at/sk/Guma/Gumen-pla ... 400-3.html.
Ale je to aj dost male. Zajtra skusim pozriet pri mne v predajni matadorky, aka je cena tam. Sam som si tam kupil, ale nepamatam si uz cenu. Len viem, ze minimalny odber je 1bm a sirka je 120cm.
Ked si myslis, ze uz nemozes, dostal si sa len na hranicu svojej lenivosti
môžeš prosím ťa hodiť fotku^, profil tej gumy? v práci máme takú z pásmi ale hrany sú velmi do oblúku,tak by zrejme odplavovalo všetko a potom je taká klukatá ^^^^^^^^
Ahoj,zhanam taký pás,cca 1m dľžky a 40cm šírky.Nenašiel by sa u niekoho.Robím si svoj prvý splav,tak by som to chcel vyskúšať s takouto gumou.Zatiaľ používam ryhovanú rohož pred dvere.Celkom to funguje a už sa niečo aj nalepilo.Chodím na Hron.Ďakujem za pomoc.
A ako si s tým pásom spokojný? Ako som písal,ja mám ryhovanú rohož a tá funguje,tak neviem či to meniť.Máte s tým niekto skúsenosť? Romik - Ak by si kupoval,nekupil by si o meter naviac,u nás neviem zohnať. Ď.