neviem ci by to bolo podla tvojich predstav, ale da sa od poliaka kupit hbanker Gold Shark, elektricky na 12v 2 cerpadla... pozri si jeho stranku, cena je sice dost prestrelena podla mna na to co to obsahuje, ale to je tu tak poblizku, co nebude chodit tyzdne. gumy do splavu co robi su vyborne, sice dizajnovane na vyssie prietoky ako v tom hbankeri s 2 cerpadlami, ale chytaju paradne. ako su na tom s chytanim prachoveho zlata neviem povedat, tejto discipline sa moc nevenujem, ale vseobecne nad 0.3mm berie vsetko.
ja som so splavom odryzoval veeeela vela akcii, hbanker je prijemna zmena oproti tomu nekonecnemu sitovaniu a nakladaniu do splavu, krize ti podakuju
len si treba zvazit pri tom, ci to bude pre teba efektivna volba. totizto mal som skusenost, ze ak je sediment v potoku zailovany (coz na vela miestach slovenska je a poriadne), velakrat to za ten Kratky pobyt v tej nasypke nestihne umyt a matros ti vypadne von spolu so skalami. to len tak na margo toho, aby si nebol nahodou prekvapeny.
kedze ja nie som z tych bohatych ludi, moj som si vystaval sam, vzorom bol cely youtube

veeeela veci sa posralo a nefungovalo ako malo, tak vyzera trochu zlatane a slendriansky, no funguje.