orvi napísal:dusanlug napísal: Prečo aj mi občania slovenska ne možme platit štatu. Podmenky sa možu určít na to, aj čo sa týka ochrany prirody, aj čo sa týka sameho rižovania. Normalne, je rozdiel medzi tažbou, a rižovanim. Príklady su v svete.
Ináč súhlasím s tebou, keby sa nasiel niekto iniciativny zastaí ta hned, a na každy spvosob. Preto ked sme v CHKO, dajme si pozor, chce niekto aj po nás odíst a zarižovat si.
na slovensku by to pri ochote a voli kompetentnych uradov bola asi totalna utopia, no osobne by som bol za. ze budes mat v ruke papier, kludne nejake tie eura na povolenie som ochotny zaplatit... no ked si predstavim "pseudoochranarsku" lobby, tak by bola dost realna vec ze by sa nakoniec aktivizmom vsetko stoplo. alebo ak by to preslo, tak by pocet amaterskych zlatokopov zacal rast rychlejsie ako cisla koronylebo by ludia zistili ze daco take je. a potom by prisla protestna vlna od ludi, ked by videli tie rozbombene koryta potokov.
jop. preto som prekvapeny ze v Pukanci este stale zlatokopov toleruju. ze tam nespravili uplnu stopku pre nas. iba su rozvesane plagatiky o zakaze pouzivania cerpadiel (co velmi schvalujem)
Draco napísal:Máte niekto to čerpadlo na predaj? Alebo číslo na caca? sa na mňa vykašľal a ešte od vtedy nebol onlile![]()
zajtra má byť 19 stupňov inak.. dobrý čas na akciu + víkend má svietiť slnko
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný